„Érezd a különbséget” – ez a szlogen, de egyben az inspiráció is arra, hogy beépítsük azokat az elveket, amelyek a kezdetektől vezettek bennünket a Matis Group által gyártott több mint 1200 termék mindegyikébe. Ezért a minőség, a dizájn és a megfizethetőség olyan előnyök, amelyeket minden vásárló felismer. A Matis Group bútorok megvásárlásával élete minőségébe fektet be. Az a vízió, hogy a gyártás és a minőség területén regionális vezető szerepet töltsön be... A szerbiai MATIS GROUP cég 30 MATIS bútor kiskereskedelmi üzlettel és több mint 150 forgalmazóval rendelkezik.

Az egész abból az ötletből indult ki, hogy minőségi és funkcionális bútorokat készítsünk, amelyekre minden otthonnak szüksége van. Így született meg Jela Jagodina - bútorgyár, amely ma átlépte a hazai határokat és megjelent az igényes európai piacon. Ezt a családi manufaktúrát 1991-ben alapították, jó üzleti lehetőséget találva és a szerbiai piacon felmerülő problémákat azonosítva, amelyeket innovatív módon oldott meg.

Örömmel vállaljuk, hogy részesei lehetünk annak a térnek, ahol az üzleti vagy magánélet épül. Különféle vállalkozásainkkal, amelyekben magas szintű szakértelemmel, kiváló minőség- és esztétikai érzékkel bizonyítottunk, 3 évtizede építjük egy olyan bútorgyártó arculatát, akiben megbízhat, és amellyel minden feladatot vagy kihívást sikeresen megoldottunk. .

Minőségi bútor, az "Extra San" bútorgyár által gyártott. Üzemünk termékeit számos szerbiai bemutatóteremben találja meg. Az "Extra San" bútorgyárat Ribarićból, Tutin községből 1998-ban alapították

A Dodić bútorgyár ma már a minőség szinonimája Szerbiában és a balkáni országokban is, a minőség mellett stílusról és funkcionalitásról is felismerhetőek vagyunk. Jelenleg több mint 90 szalont látunk el Szerbiában, Horvátországban, Szlovéniában, Macedóniában, Bulgáriában, Montenegróban és Svájcban.

A Ćimo Company egy innovatív tervezésű, kárpitozott bútorokra specializálódott gyártó, amelyet 1998-ban alapítottak Nyugat-Szerbia szívében /Novo Selo, Loznica/, ahol a teljes gyártóüzem található.